Utstyr frå Endre Praksis AS

Hos Endre Praksis får du utstyr til pedagogar, frå pedagog

Som pedagog sjølv stiller eg strenge krav til utstyret eg nyttar dagleg. Det skal tilføre noko, det skal gi meir læring. Utstyr Endre Praksis vel å representere, representerer vi fordi vi veit det tilfører noko. Send e-post om du lurer på noko, eller lurer på om noko av dette passer deg og din skule eller barnehage.

Touchsskjerm frå i3Technologies

i3Technologies har i ei lang tid laga interaktive tavler og programvarer som er brukarvenleg, enkelt og designa for interaktivitet og interaksjon. Det er enkelt å spegle trådlaust, enten frå den interkative skjermen til eige nettbrett eller maskin, eller frå eige nettbrett til maskin over på den interaktive skjermen ved å bruke i3connect.

iMO-learn frå i3Technologies

Med si unike form gir iMO-LEARN aktive kropper mulighet til å røre på seg, sjølv når ein sit. Ein kan gynge, vugge framover eller sidelengs, eller sette den på skrå så ein aktiverer muskulaturen i lår og legg. Uansett korleis ein vel å sitte, er korsryggen aktivert og får røre på seg. Kinderegg i klasserommet; dynamisk, analog og digital

STEM – læringsreiskap frå Ednology

Kjem snart. Sjå https://www.ednology.com/ for smakebit av kva som kjem! Endre Praksis AS jobber saman med Ednology for å levere utstyr til barnehage og skule som støttar opp under STEM læring. Ta kontakt om du finn noko som virkar spennande. Om di ynskjer å levere rik mengde av utstyr frå Ednology, ta kontakt.


Touchskjerm frå i3Technologies

Interaktiv skjerm frå i3Technologies

i3Excellence / EX / PX og V serien. Kjem i storleiken 55, 65, 75, 86 eller 98 tommar. Blir levert med veggfeste. Ynskjer ein stativ, med hjul og / eller heis kan det bestilles med.

i3Sixty – verdas mest avanserte flippover

43 tommar er alt som skal til for å gjere enkel samhandling. Kjem med stativ, hjul og touch. Roter skjermen til å støtte ulike typar arbeid.

Skriv på den og eksporter raskt på alle skjermar du brukar, sjølv eksterne.

Det gjer det praktisk å presentere idear, trådlaust gjennom i3ALLSYNC appen eller ved å bruke i3ALLSYNC-transmitter.

Søk med den integrerte nettlesaren, eller spel av video eller arranger konferanse med innebygd kamera og mikrofon
Med forma til ein tradisjonell flipover er det enkelt å ta raske notater med i3NOTES whiteboard appen og spegle det rett over på andre einingar.


iMO-learn

Fleksibel stol, skapt for aktive barn og læring

Dynamisk sitting

Med si unike form gir iMO-LEARN aktive kropper mulighet til å røre på seg, sjølv når ein sit. Ein kan gynge, vugge framover eller sidelengs, eller sette den på skrå så ein aktiverer muskulaturen i lår og legg. Uansett korleis ein vel å sitte, er korsryggen aktivert og får røre på seg.Analog læring og leik

Re-organiser læringsrommet enkelt. Det følger med 100 analoge aktiviteter du og 40 konstruksjonskort du raskt kan sette i gong. Passer perfekt for ein 5 minutter, samarbeidsoppgåver eller rett og slett litt aktivitet når det er trong for det. Under ser du eit eksempel der ein må svare riktig på oppgåva, før ein får gå passere neste hinder.Digital læring

Med rørslesensoren kan du raskt og enkelt sette opp ein quiz, hangman, gjere ei undersøking eller ha fleirsvarsoppgåver. Alt er i skya, gjennom i3Learnhub.Lær analogt og i aktivitet

Det er enkelt å lage oppgåver der borna svarer, stille, kun ved å bruke stolen. Ein av fordelane her er at dei som normalt sjelden får svare, fordi dei trenger lengre tid får lov å vise seg fram. I videoen under ville eg sagt noko slik som «sjå på spørsmålet, finn riktig svar i alternativa og gjennomfør beskjeden» i staden for «sti i ro og jobb i boka».


STEM og læringsreiskap frå Ednology

Kjem snart. Sjå Ednology si heimeside ved å trykke på knappen under. Kjem meir informasjon her på sida straks. Ta kontakt om du lurer på noko.


Spørsmål? Ta kontakt ved å trykke under