Om Endre Praksis

Pedagog til låns – for deg som treng pedagog til ditt prosjekt innen digital und(r)evisning eller treng nokon å sparre med om løysingar

Facebook

Besøk gjerne Facebooksida for å halde deg oppdatert

Instagram

Få eit innblikk i kva vi gjer på instagram

Blog

Les siste saker, tips og triks frå på bloggen.

Mi historie

Har vore lærar siden 2012, Kontaktlærar på mellomtrinnet med faga norsk, kroppsøving og matematikk. Starta på master innen IKT og læring i 2018.

I 2018 starta eg Endre Praksis for å kunne jobbe vidare med hjartebornet, bruk av digitale reiskap for å lære med og digital kompetanseheving for alle. Dette har eg kombinert ved siden av å jobbe som digitalpedagog på den lokale skulen med fokus på å bruke digitale reiskap til å lære med. 

Har siden 2018 fungert som pedagogisk ansvarleg for utviklinga av Matematikkspillet Numetry, pedagogisk historieformidler for DigLEE og føredragshaldar for Barnevakten.

Var den første i Noreg som satsa på den dynamiske, aktive og digitale stolen iMO-learn og leverer i dag interaktive tavler frå i3Technologies og STEM-reiskap frå Ednology.

Gjennom gode avtalar frå AV-partner og få ledd er eg svært konkurransedyktig på pris, kanskje best? Ta kontakt for uformell prat.

Aldri hørt om iMO-learn? No har du!