Konferanse og kamera

Integrer konferansesystem med skjerm

Konferansesystem - Yamaha CS700, Video and Sound

 • Kvalitetskonferanse 
  Mange rom er små og deltakarane må sitte ubehagleg tett for at alle skal delta på video er historie. Yamaha CS-700 sin industriledande 120 grader ultra-vidvinkel kamera får alle med. CS-700 camera dekker 80% meir av rommet, fjerner irritasjon med zooming for å skape kontakt. Med høge pikslar blir alle fanga med godt auge på 3 meters avstand. 
 • Super konferanselyd
  “Unnskyld, kan du gjenta” er historie! CS-700 sin mikrofon fangar opp alle ord som blir sagt i rommet og leverer det til mottakaren.
 • USB and SIP teneste
  Yamaha CS-700 blir til #1 kommunikasjonsportal i rommet. Det støtter business kommunikasjonstenester som Microsoft Skype, Google Chromebox for Meetings, BlueJeans, Zoom, GoToConference, Vidyo og andre. IMed-700 trenger ein ikkje ekstra mikrofon i rommet, men med bluetooth er det mogleg å kople opp om du ynskjer, enten det er mobil eller PC/Mac. 
 • Montert der du vil
  Ha det på veggen med veggfeste, eller bordet. Eller under skjermen. Det er opp til deg. Minimer kabelrot med enkel tilkopling. 

Konferansesystem - MaxHub Soundbar med kamera

Alt-i-ett videokonferanseplanke for kontor, møterom og klasserom
MAXHUB UC S10 er en “alt i ett” løsning med integrert Android enhet, kamera, mikrofon og høyttaler. Ideell løsning for standalone rom såvell som BYOD oppsett. 
 
Med 12 Mpx-kamera, 8-meters mikrofon og god høyttaler sørger for gode møter. Møtene dine vil nå nye høyder med dette konferansekammeret. Den har flere tilkoblinger og monteringsmuligheter. Utmerket bildekvalitet, surroundlyd og alt du trenger for å gjøre møtene dine så naturlige som mulig. Denne kan brukes på kontorpulten, møteromet, utstillinger eller i klasserom.
 
Profesjonell funksjonalitet
Med et synsfelt på 120º horisontalt, 15º vertikalt, ansiktsgjenkjenning, stemme og automatisk fokus, vil MAXHUB UC S10 vil være din perfekte allierte for å unngå å miste detaljer i møtene dine. Kvaliteten på kameraet vil gi samtalepartnerne dine en god oversikt over alt du forteller dem. Systemet krever ikke komplisert installasjon eller mange kabler, bare koble den til PC`n din å start samtalen. Den har HDMI-, USB-, LAN-port og 3,5 mm jack. 
 
Ingen PC nødvendig med innebygd Android-system.
I motsetning til andre tilsvarende systemer på markedet, har MAXHUB Android 8.0 og WiFi integrert. Et grensesnitt som vil tilpasse seg dine behov samt trådløs skjermdeling. UC S10 trenger ikke PC for å fungere, det er en frittstående løsning som også kan brukes som BYOD enhet.

Konferansesystem - ScreenBeam 1100 Plus, 4K Appfree

Alt-i-ett system for kontor, møterom og klasserom

Møterom får mange utfordringar når ulike maskinvarer, system, tilkopling skal treffe alle. ScreenBeam er eit system som lar alle bruke sin eigen digitale eining, uavhengig av kontaktporter, maskinvare eller plattform. 
Alt er saman på 1-2-3. eller
1: Start opp ScreenBeam konferanseappen
2: Par opp automatisk til lyd, bilete, mikrofon og system
3: Start møtet
Kople skjerm eller prosjektor, webkamera, lydsystem og mikrofon til ScreenBeam og ScreenBeam lagar trådlaus tilkopling tilbake til brukarane utan at kablar eller dongles er naudsynt.  
Med Quick Switch kan ein enkelt byte på kven som presenterer, faktisk kan opp til 4 stykk presentere på same tid.

Lydplanke - Yamaha C20 Lydplanke 20W

Alt-i-ett system for kontor, møterom og klasserom

C20A – Compact Sound Bar, innebygd suwoofer, Bluetooth® og klar lyd. Perfekt for plasssparing uten kompromiss for lyd. Få klar dialogkvalitet, kople til via Bluetooth®, og straum trådlaust. Enkelt oppsett med HDMI, Sound Bar kontroll på App og Stereo kontakt (mini) for gaming.

Kamera

 • Full HD
  Gir 1080 full HD som sikrar høg, skarp kvalitet 

  Vid 120° vinkel

  Med 120° vinkellinse fanger du, vel 120 grader av rommet. 

  Enkel montering mounting

  Med justerbar monteringsklips og tripod montering kan du enkelt plassere kameraet det passer best for alle. 

  Lyddemping i mikrofon

  Den innebygde mikrofonen fangar opp lyd opp til 6 meter i alle retningar og utelater støy 

  Lavt lys?

  Kameraet er pefekt å bruke om lyset ikkje er optimalt uten at det går ut over kvalitet

  Kompatibelt med det meste

  Plug & play USB kontakt, passer til Skype for Business, Teams, Zoom Meetings, Microsoft Cortana, Windows Hello, Cisco Webex, Google Hangouts og meir. 

 i3CAMERA FHD F1201

1080p, Webcamera, 120°, USB