iiglo Zeta hev/senk skrivebord
Ergonomisk hev/senk bord, 145x67,5cm, 74-115cm høydejustering, med luftsylinder,

Pris: 3999,- inkl. mva, uten frakt. Kampanje november, 3375,- inkl, mva.

Produktinfo

banner

Med iiglo Zeta-skrivebordet kan du stille inn høyden slik at den passer perfekt til kroppsstillingen din, enten du sitter eller står. Det er utstyrt med en trykkluftssylinder som aktiveres med en spak, slik at du kan heve og senke det jevnt. I tillegg har skrivebordet en solid metallramme som er bygd for å vare. iiglo Zeta krever ingen strøm og kan derfor plasseres hvor som helst hjemme eller på kontoret!

høydejustering

Sunt arbeidsområde

Det å bytte mellom å sitte og stå i løpet av en lang dag på kontoret gir flere helsemessige fordeler, slik som forbedret holdning og økt blodsirkulasjon. Hold deg sunn og produktiv med iiglo Zeta!

motstandsdyktig mot riper

Motstandsdyktig mot riper

Den 145 x 73 cm store bordplaten er dekket med slitesterkt laminat, noe som gjør skrivebordet ripebestandig, lett å rengjøre og at det varer i mange år fremover.

justerbare føtter

Justerbare føtter

Med justerbare føtter på bena har du gode muligheter for tilpasning, selv på ujevne overflater som tepper. Juster hvert ben for seg til ønsket høyde for å forhindre at skrivebordet vakler.

 

Forbrukarmanual:

 
 

Spesifikasjoner

Generelt
Garanti (måneder)24
ProdukttypeSitte-/ståpult
Maks. lastvekt15 kg
Justerbar høydeJa
FunksjonerManuell høydejustering, høydejustering for gassløfter
EAN7070205140644
Toppflate
MaterialeSponplate, melamin
FargeSvart
Størrelse145 cm x 67.5 cm
Tykkelse18 mm
Sokkel
MaterialePlastikk, stål
FargeSvart
Størrelser og vekt
Bredde145 cm
Dybde67.5 cm
Høyde74 cm – 115 cm
Diverse
Fabrikantgaranti

2 år

Ergonomisk hev/senk skrivebord med dobbel motor Eik/Hvit
80% pre-assembled, dobbel motor, pvc kant, max 120 kg, under 50dB, 140x70cm

Pris: 5599,- inkl. mva, uten frakt. Kampanje november, 4500 inkl. mva

iiglo ergonomisk hev/senk understell med dobbel motor

Det er mange helsebringende fordeler med et hev/senk skrivebord! Statiske stillinger er belastende og denne modellen har til og med en funksjon som minner deg på å endre stillingen på bordet når du har sittet for lenge! Dobbel motor bidrar ikke bare til rask og sømløs justering, den er i tillegg nesten lydløs.

hev og senk pult

iiglo hev/senk skrivebord med dobbel motor tåler opptil 120 kg. Doble motorer gjør justering av din arbeidsstasjon nærmest lydløs med mindre enn 50 dB, perfekt for kontorlandskap! Pulten justeres enkelt og trinnløst fra 63 cm – 128 cm i en fart på 38 mm/s. Du kan lagre opptil fire favoritt innstillinger for perfekt tilpassing til dine behov. Motorene stopper automatisk dersom bordet møter en hindring.

Doble motorer gjør at iiglo hev/senk skrivebord tåler høy belastning, beveger seg sømløst og nærmest lydløst. Velg den fargen som passer deg!

Har du kanskje et skrivebord som fungere bra, men du savner hev/senk funksjon?  Understellet passer de fleste rektangulære skrivebordstopper og benene kan monteres med avstand fra 115 cm – 175 cm.

Forbrukarmanual:

 
 

Spesifikasjoner

Generelt
Garanti (måneder)12