Svive Phoenix Tier 3 Gamingstol (sort)
Maks vekt 150kg, klasse 4 gassløfter, 4D armlener, M/L

Pris: 3600 inkl. mva, uten frakt.

rd kan ikke beskrive følelsene av å sette seg i den ultimate gamingstolen, den må prøves. Men en ting er sikkert, du vil aldri gå tilbake til den gamle stolen din etter å ha testet en Svive Phoenix Tier 3.

Av gamere for gamere

For oss som bruker timevis foran PC-en, level etter level, er det viktig å sitte behagelig. Det finnes ikke noe mer irriterende enn å bli distrahert av vond rygg, kramper i beina og gjenskinn i skjermen. Derfor har vi utviklet Svive gamingstoler. Svive Phoenix Tier 3 er en rå PC-stol som er skapt av og for gamere perfekt for å takle mange timer foran PC-en

Gjør deg klar for opprykk

Svive Phoenix er utformet ergonomisk riktig, og med sitt klassiske design er stolen både komfortabel og fin å se på. Vår nye gamingstol har en haug med tilpasningsmuligheter, så Phoenix garantert blir den ultimate stolen for DEG. Still inn armlene, høyde og puter så du sitter som en konge, klar til å gjøre et opprykk i ditt favorittspill.

Class-4 Gas Lift

For de som interesserer seg for specs, kommer stolen med en utholdende gasslift med klasse-4 sylindre, som tåler 150 kg

Nakke- og ryggpute

Det følger med avtakbare puter til stolen, som DU velger om du vil bruke eller ikke. Disse kan du også bytte ut når det har blitt vilt mange timer i stolen.

4D Armlener

Kan justeres i 4 forskjellige retninger.

Mic Drop design

En Phoenix Tier 3 har detaljer som hentet ut av ditt favorittspill, så med denne stolen er det ingen tvil om at eieren er en ekte og dedikert gamer.

Justerbar bakvinkel

Har du uflaks og må stå over en runde, kan stolen tiltes 180 grader for en powernap. Da lader du opp til å knuse konkurrentene i neste omgang. 

30 grader tilt på din gamingstol

Still inn stolen til den ultimate sittestillingen for deg. Med 30 graders tilt kan du tilpasse både rygg og sete, så du sitter behagelig i time etter time med gaming. Lås den vinkelen du foretrekker, og stolen gir deg god støtte på veien opp til neste tier.

Solid konstruksjon i metall

Stolen har en sterk stålkonstruksjon som er sikker og ekstremt solid for gamere i alle størrelser. Svive gamingstoler tåler med andre ord time etter time med kontorarbeid eller gaming, og svikter aldri når det gjelder som mest.

Helstøpt skum for varighet

Du vil garanter sitte godt i din nye Svive gamingstol. Stolen er fylt med helstøpt og tett skum som gjør at denne stolen tåler juling fra en ekte gamer. Resultatet er en slitesterk stol der designet ikke har gått på bekostning av sittekomforten.

Se vår størrelsesguide for valg av den perfekte stolen for deg. En god gamingstol vil gi den lille ekstra komforten foran skjermen og holder deg utvilt lenger, uavhengig om du sitter hjemme, er på LAN eller på kontoret.

 
Generelt
Garanti (måneder)24
ProdukttypeStol – ergonomisk – armlener – tipping – roterende
PakkeinnholdRyggpute, nakkepute
Utformet forKontor, spilling
HodestøtteJa
Antall armlener2
TrinserJa
TippelåsJa
Maks. lastvekt150 kg
MaterialeStål, støpt skumplast, PVC-lær, forsterket aluminium
FargeSvart
FunksjonerKlasse 4 gassløfter, stålramme, 0°-30° tippevinkel
EAN7070205400106
Sete
Bredde51 cm
Justerbar høydeJa
Høyde49 cm – 60 cm
Dybde52 cm
MaterialeStøpt skumplast, PVC-lær
FargeSvart
Ryggstøtte
Bredde58.5 cm
Høyde81 cm
VinkeljusteringJa
MaterialeStøpt skumplast, PVC-lær
FargeSvart
Funksjoner180° justerbar vinkelk
Sokkel
Design5-punkts stjerne
Trinser5
FargeSvart
Armlene
FormT-formet
Justerbare armlenerDybde, høyde, roterende
Høyde65.5 cm – 74.5 cm
Størrelser og vekt
RyggstøtteBredde: 58.5 cm høyde: 81 cm
Vekt30 kg
Størrelser og vekt (forsendelse)
Fraktvekt32 kg
Diverse
Fabrikantgaranti2 år